joi, 7 martie 2013

societati recuperare creante



Ai intrebari despre societatile de recuperare creante?Pune le aici!

In cazul in care creditorul are o creanta certa ( adica dovedita printr-un inscris), lichida (exprimata in bani) si exigibila (adica ajunsa la maturitatea termenului de restituire) si, implicit, nu este prescrisa (adica nu au trecut 3 ani de momentul la care vi s-a nascut dreptul de a o primi) atunci poate apela la mai multe variante de recuperare, in cazul in care debitorul refuza sa-si plateasca datoria.

Prezent

Pentru a veni in intampinarea potentialilor nostri clienti, dar nu numai, momentan lucram la:
 - rebrand site, dezvoltat pe noile platforme de web 2.0, chestionar de fidelitate si calitate a servicilor prestate integrat in pagina noastra web, sistem de upload direct pe site al actelor care atesta creantele si debitele dumneavoastra, in felul acesta putand sa scurtam intervalul de timp aferent analizarii cererii.
-  modernizare Call Center - remodernizare baza informatica conform noilor standarde din domeniu.

Viitor

In scopul alinierii la standarde europene a serviciilor noastre, vom infiinta si un birou de mediatori autorizati conform legii nr. 192/2006.

Profesionalism

Persuasiunea, persistenta si profesionalismul sunt standardele si mandria agentiei noastre. Acestea sunt secretul unei rate mari de succes si a unui nivel mare de satisfactie a clientului.








Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu