vineri, 8 martie 2013

Birou avocatura bucuresti



Biroul de avocatura Coltuc are sediul in Bucuresti.
Noile obiective ale Comisiei Europene implica si rezolvarea problemelor de evaziune fiscala cu care se confrunta statele comunitare. Astazi,av.Coltuc si-a propus sa va prezinte cate dintre masurile ce impiedica evaziunea fiscala.
Anul 2012 este anul de restructurari in materie fiscala, restructurari ce au rolul de a revigora sistemul financiar european. Comisia Europeana a creat programe noi cuprinzand peste o suta de initiative de parcurs dar s-a orientat in special asupra crearii unui plan de restabilire a economiei pentru a crea mediul financiar prielnic dezvoltarii comunitare.
De mare anvergura este proiectul ce implica “paradisurile fiscale”. Incercarea de a crea sistemul ideal de colectare a taxelor (in special al TVA-ului) pentru a fi oprita evaziunea fiscala nu este departe de realizare. Investitorii europeni vor beneficia printre altele de masuri speciale privind reducerea birocratiei si aplicarea unor masuri care au rolul de proteja investitiile mai putin oportune data fiind frauda fondurilor europene.






Preluat de pe:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu