vineri, 8 martie 2013

Avocati craiova



Avocatii din Craiova a lui Mititelu au obtinut multe victorii in lupta cu FRF
Craiovenii susţin că au mai dat o lovitură: "Am învins federaţia! Justiţia ne-a dat dreptate!". Acesta a fost mesajul de ieri al şefilor Universităţii, echipă exclusă anul trecut, după o decizie a Comitetului Executiv al FRF anchetată acum de DNA.
Adrian Mititelu a aruncat bomba. "Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat pentru a doua oară, de data aceasta definitiv, şi a scos federaţia din procesul pe care noi îl avem cu Piţurcă. Le-a spus clar că ei n-au nicio treabă cu acest dosar. S-a certificat astfel că nu am dat niciodată în judecată federaţia, ci doar pe Victor Piţurcă. Deci, motivul pe care Comitetul Executiv l-a invocat pentru excludere nu există. Sunt terminaţi", a fost anunţul făcut de şeful craiovean.

FRF a replicat prin vocea juristului Adrian Stângaciu: "Este o dezinformare, în sensul că nu există nicio decizie definitivă. Este doar o încheiere de şedinţă la un dosar de conexare. Aştept să văd încheierea, care va fi redactată abia săptămâna viitoare. În orice caz, nu este o decizie definitivă, mai sunt căi de atac".
 






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu