vineri, 8 martie 2013

Birouri de traduceri Bucuresti



În ce limbă doriţi să comunicaţi?
Principalele limbi de interpretare cu care sprijinim zilnic clienţii noştri la evenimentele lor sunt limba Engleză, Germană şi Română. Pe lângă serviciile de interpretare din şi în aceste limbi, vă oferim interpretariat din şi în celelalte limbi de pe glob.
Interpretariat din şi în limbile europene
Birouri -de -traduceri -Bucuresti

Atunci când compania dvs. dispune de numeroase sucursale europene şi planifică diverse evenimente în Europa, puteţi beneficia de serviciile noastre de traduceri în diverse domenii de specialitate. Oricare din următoarele limbi europene este pentru noi o provocare pe care o acceptăm cu mare plăcere: limba Italiană, Turcă, Polonă, Ucraineană, Olandeză, Sârbo-Croată, Maghiară, Cehă, Greacă, Bulgară, Suedeză, Daneză, Finlandeză, Norvegiană, Franceză, Italiană, Spaniolă ş.a.
Interpretariat în limbi de circulaţie mondială
Pentru interpretariat în diverse domenii de specialitate, atunci când doriţi accesarea unor noi pieţe de desfacere a produselor şi a serviciilor companiei dvs., puteţi să apelaţi cu încredere la serviciile noastre de interpretare în toate limbile de circulaţie internaţională: Chineză, Engleză, Hindi, Spaniolă, Rusă, Bengali, Arabă, Portugheză, Franceză, Germană, Japoneză.






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu