vineri, 8 martie 2013

Marca inregistrata osim



Prin efectuarea unei cercetari documentare, beneficiarii acestui serviciu pot lua o decizie corecta, referitoare la înregistrarea denumirilor dorite ca marci.

Cercetarea documentara nu este obligatorie, dar, in cele mai multe cazuri, va salveaza de cheltuieli nedorite:
* reclama pentru o marca apartinand altcuiva (mai ales in cazul ziarelor, revistelor, detergenţilor, băuturilor, produselor cosmetice)

* daunele care ar trebui platite in cazul utilizarii unei denumiri deja existenta ca marca.

Marca –inregistrata- osim

Cercetarile documentare sunt realizate atât in baza nationala de date, constituita din marci si cereri de înregistrare de marci, cat si in baza de date internationala, constituita din marci si cereri de inregistrare de marci, avand Romania ca tara desemnata pentru protectie.
Beneficii de pe urma cercetarii documentare:
  • O imgine mai ampla asupra concurentei existente in piata (pe gama de servicii si / sau produse dorite)
  • Cum si sub ce forma se poate inregistra marca dorita (in cazul in care exista deja o marca similara)
  • Recomandari oferite de OSIM in urma cercetarii pentru a inregistra marca dorita (recomandari privitoare la logo, cuvinte folosite sau slogan).
Alegeti cercetarea documentara oferita de OSIM pentru a avea cele mai bune rezultate si o reusita in inregistrarea marcii dumneavoastra.


O cercetare documentara bine efectuata va ofera un procent foarte mare de reusita cat si informatii aditionale referitoare la marca dorita pentru inregistrare cat si a concurentilor.





Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu