vineri, 8 martie 2013

Creante Bucuresti



Principala activitate desfasurata în cadrul societatii noastre este reprezentata de recuperarea debitelor restante neonorate de catre clienti. Din punctul nostru de vedere, solutionarea acestei probleme constituie fundamentul unei optime activitati comerciale, fiind esentiala pentru asigurarea unui flux financiar continuu care sa permita obtinerea de profit pentru societatea dumneavoastra.
Creante- Bucuresti

În acest sens, va oferim servicii de recuperare debite pentru care societatea noastra va percepe în cazul fiecarui debitor un onorariu fix, achitabil în avans, precum si un onorariu de succes, ce va fi calculat procentual din sumele recuperate si care va fi achitat doar dupa încasarea efectiva a acestora de catre societatea dumneavoastra. Onorariul de avans cât si cel de succes se stabilesc la semnarea contractului de asistenta juridica, în functie de volumul de cazuri înaintate. Onorariul de avans va putea fi recuperat în cadrul procedurii judiciare de la debitorul societatii dumneavoastra.
Serviciile prestate de catre avocatii nostri în cadrul onorariilor mai sus metionate vor include:
Recuperare pe cale amiabila (redactarea si transmiterea de notificari de plata catre debitori, contactarea ulterioara repetata a acestora, redactarea, transmiterea si urmarirea eventualelor angajamente de plata asumate de catre datornici, pâna la stingerea efectiva a debitelor);






Preluat de pe:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu