joi, 7 martie 2013

avocat brasov



Avocatul Andrei Gherasim este acuzat de procurorii DNA de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă după ce a pretins de la un individ suma de 100.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi din cadrul instanţei supreme şi a Tribunalul Braşov.

Alături de avocat, în dosar mai este cercetat şi omul de afaceri timişorean Nokolaus Mann, acuzat de cumpărare de influenţă. 
Potrivit procurorilor DNA, „în data de 4 aprilie 2012, inculpatul Gherasim Andrei, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, a pretins de la inculpatul Mann Nikolaus, prin intermediar, suma de 100.000 euro pentru a interveni pe lângă magistraţi din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi Tribunalului Braşov, faţă de care a lăsat să se creadă că are influenţă, pentru a-i determina pe aceştia să adopte soluţii favorabile inculpatului Mann Nikolaus în două dosare civile. Unul dintre acestea avea ca obiect o cerere de strămutare a cauzei iar altul anularea unui contract. În acest scop, la data de 12 aprilie 2012, inculpatul Gherasim Andrei a primit, prin acelaşi intermediar, suma de 50.000 de euro, reprezentând o parte din banii pretinşi".




Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu