joi, 7 martie 2013

avocat alice draghici



Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a judecat miercuri, 12 ianuarie, un nou termen in dosarul de coruptie al senatorului PSD Catalin Voicu. In acelasi dosar sunt acuzati si fostul judecator Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic. In cadrul audierilor, Florin Costiniu a acuzat procurorii DNA ca au trucat inregistrarile audio pe baza carora este acuzat de complicitate la trafic de influenta. “Inregistrarile redate reprezinta colaje, intercalari si fraze scoase din context”, a declarat Costiniu.
  • Catalin Voicu a cerut sa fie eliberat sub supraveghere judiciara: "Sunt nevinovat. Intreaga aparare se bazeaza pe trunchierea unor convorbiri interceptate.”
  • Avocatul Gheorghe Mateut, care il reprezinta pe Costel Casuneanu, a cerut expertizarea inregistrarilor audio.
  • Vezi in text o relatare din sala de judecata
Ora 12:00 Incepe procesul. In sala de judecata sunt prezenti Catalin Voicu, Costel Casuneanu, Marius Locic si fostul judecator al sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), Florin Costiniu si sotia acestuia, Viorica Costiniu, in prezent judecatoare la Curtea de Apel Bucuresti. Cei patru inculpati sunt asistati de noua aparatori, printre care doi avocati-vedeta: Gheorghe Mateut, cel care i-a reprezentat in instanta pe Omar Hayssam, Ovidiu Tender, Gigi Becali si Dinu Patriciu, si avocata Alice Draghici. Presedinta completului de judecata le reaminteste celor patru acuzatiile din dosar.

Catalin Voicu, aflat in stare de arest preventiv de peste 10 luni, este judecat pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie. Florin Costiniu, pentru complicitate la trafic de influenta, Costel Casuneanu - asociat la SC PA&CO Internaţional SRL Bacau, pentru cumparare de influenta, precum si Marius Locic - administrator al SC Locic Imobiliare SRL, acuzat de cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie- asistat de avocata Alice Draghici

Hotnews





Preluat de pe:

 

Un comentariu: