joi, 7 martie 2013

recuperari debite



DÉBIT1 ~e n. cont. 1) Sumă pe care cineva o datorează unei persoane (mai ales juridice) creditoare. 2) Rubrică din partea stângă a unui registru contabil, unde se înscriu veniturile și reducerile de pasiv (cheltuielile). 3) Suma înscrisă în această rubrică

Cabinet de avocat Coltuc ofera servicii avansate de recuperari debite ce va scutesc de efectuarea cheltuielilor in avans.

SOFT COLLECTION. FLEXIBILITATE.

Procedurile flexibile utilizate asigura recuperarea debitelor pe cale amiabila si conservarea relatiilor contractuale dintre creditori si debitori.

HARD COLLECTION. FERMITATE.

Recuperarea debitelor / colectarea creantelor in privinta carora s-a epuizat faza amiabila se realizeaza, cu fermitate, prin intermediul instantelor de judecata si al executorilor judecatoresti.

TEHNOLOGIE INFORMATIONALA AVANSATA.

Aplicatiile informatice utilizate ofera creditorilor rapoarte cu informatii complete despre stadiul activitatilor de recuperare debite pentru fiecare debitor in parte si permit accesul online securizat al debitorilor la situatia lor financiara, inclusiv tranzactionarea si esalonarea platii debitelor.






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu