vineri, 8 martie 2013

recuperari creante Timisoara



Onorarile percepute de firmele de recuperari creante Timisoara se raporteaza la cuantumul sumei de recuperat, vechimea creantei, situatia debitorului, gradul de complexitate al cazului, fiind negociabile.

Acestea nu includ onorariul fix pentru demararea procedurii de recuperare, taxele judiciare de timbru, eventualele rapoarte de expertiza si onorariul executorului judecatoresc.

Pentru primul dumneavoastra contract beneficiati de 50% reducere din onorariul fix pentru demararea procedurii de recuperare.
Lista de servicii cuprinde recuperari de datorii rezultate din contracte civile si comerciale: de prestari servicii; din contracte de vanzare bunuri/ produse/imobile;din contracte de transport/expeditie marfuri/persoane; din prejudicii cauzate unor persoane fizice cumparatori; din prejudicii create de persoanele fizice din culpa lor; din credite acordate de banci si nerambursate la scadenta; din revendicari imobiliare; din cesionarea unor actiuni la diverse societati comerciale;  din contracte de leasing operational si/sau financiar pentru bunuri mobile si/sau imobile; din contracte de antrepriza sau de subantrepriza; din contracte de publicitate etc.




Tags: Recuperari creante Timisoara






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu