vineri, 8 martie 2013

minimax insolventa



Tribunalul Ilfov a decis mai repede intrarea Minimax intră în insolvenţă


Compania Minimax Discount, prin care omul de afaceri Dinu Patriciu a deschis magazine Minimax Discount şi MACRO, şi-a cerut insolvenţa la începutul lunii februarie. Deşi iniţial instanţa stabilise termenul de judecată la data de 19 iunie 2012, acest termen a fost preschimbat.
Astfel, în 21 februarie, Tribunalul Ilfov a decis deschiderea procedurii de insolvenţă şi a numit ca administrator judiciar compania RVA Insolvency Specialists SPRL, firmă care se ocupă şi de reorganizarea lanţului de magazine de proximitate MIC.RO.
Tribunalul a stabilit următoarele termene: termenul de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la încheierea de deschidere a procedurii insolvenţei – 10 zile de la notificare; termenul de înregistrare a cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei – 07.04.2012; termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului preliminar de creanţe – 28.04.2012; termenul de definitivare a tabelului creanţelor - 14.05.2012. Prima şedinţă a adunării generale a creditorilor a fost stabilită la data de 04.05.2012.





Preluat de pe:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu