joi, 7 martie 2013

Marca inregistrata osim



Înregistrarea marca osim poate fi cerută individual sau în comun de orice persoană, direct sau printr-un mandatar, în condiţiile prevăzute de lege, precum şi de regulamentul de aplicare a acesteia.
În conditiile în care solicitantul nu are nici domiciliul, nici sediul şi nici o unitate industrială sau comercială, efectivă şi funcţională pe teritoriul Uniunii Europene sau în Spaţiul Economic European, este obligatorie reprezentarea prin mandatar autorizat, cu excepţia procedurii de depunere a cererii de înregistrare de marcă.
OSIM examinează în fond o cerere de înregistrare marcă OSIM  în 6 luni de la publicarea acesteia, cu condiţia achitării taxelor corespunzatoare şi decide admiterea sau respingerea înregistrării mărcii respective.
 În cazul admiterii înregistrării mărcii se va publica în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială - Secţiunea Mărci, în format electronic şi se înscrie în Registrul Mărcilor urmând să se elibereze certificatul de înregistrare cu condiţia achitării taxei prevăzute de lege în valoare de 180 LEI.


Preluat de pe:
0745150894

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu