vineri, 8 martie 2013

kia juridic



Kolcze, Iliuta & Asociatii – specializati in recuperare de creante/debite/datorii la nivel national anunta tarifele luni Martie 2011.


Dorim sa atragem atentia asupra categoriilor: Servicii – Recuperare de creante/debite/datorii, Servicii – Colectare creante/debite/datorii, Clienti -  Studiu de caz, unde puteti afla detalii interesante atat de ordin tehnic cat si de natura juridica privind serviciile pe care vi le oferim.

www.kia-juridic.ro este dedicat atat clientilor nostri, carora dorim sa le multumim pentru colaborarea de lunga durata si increderea acordata, cat si celor care ne vor deveni perteneri. Site-ul este usor navigabil si contine toate informatiile necesare pentru cei care doresc sa afle mai multe date despre noi sau sa isi asigure o mai buna gestionare a cash – flow-ului.

Noul site beneficiază de legături directe către pagina de Facebook a companiei noastre.De asemenea, site-ul contine si un calculator al onorarilor noastre cu titlul orientativ.

Toate aceste imbunatatiri au fost concepute din dorinta de a transmite si online informatii esentiale privind activitatea noastra cat si pozitia unui partener de incredere si transparent, care da calitate oricarei colaborari.

Sc Kolcze Iliuta & Asociatii Srl
activeaza inca din anul 2006 si a reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa se impuna pe piata de recuperari creante din Romania. Experienta si seriozitatea, dovedite de echipa noastra de-a lungul anilor, au fost recunoscute de catre Asociatia de Management al Creantelor Comerciale in anul 2008, acordand statul de membru cu drepturi depline.

Nu recuperam, nu platiti nimic! este o garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitul dumnevoastra. Nu va vom solicita nici o plata in avans sau alte taxe de administrare a dosarului. La noi veti plati doar performanta!

Comunicate de presa .ro






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu