joi, 7 martie 2013

firme recuperare debite



Pe piaţa românească de administrare a creanţelor, a apărut o nouă firmă - KRUK International S.R.L. Compania a fost înfiinţată de către firma KRUK S.A., liderul incontestabil în recuperări creanţe din Polonia. Primele apeluri telefonice au fost deja efectuate catre debitorii români, iar în căsuţele poştale apar primele notificari de plată.

KRUK International S.R.L. oferă servicii de recuperari creante, prin soluţii amiabile pentru unii dintre cei mai importanti clienţi din sectorul financiar. In prezent, firma , recuperează creanţe ale companiilor de asigurari, ale bancilor si ale companiilor care activeaza in domeniul comertului cu amanuntul.

Încă de anul acesta, oferta firmei va fi extinsa cu cateva elemente: “Dorim să oferim servicii complexe, în acelaşi mod ca şi KRUK S.A. în Polonia – ne spune Piotr Krupa, Preşedintele Consiliului de Administraţie al KRUK S.A. – În curînd oferta firmei româneşti va fi lărgită cu consultanţă de specialitate  înainte de iniţierea procedurii juridice. Scopul nostru este de a asigura clientilor noştri, o întreagă gamă de servicii – de la analiza debitorului, recuperare, şi pînă la colectarea creanţelor.”

Ce înseamnă acest lucru pentru creditori şi debitori? Pentru creditori este o veste foarte bună. Pe piată a apărut o firmă care în Polonia a dovedit că poate, rapid şi corect, să recupereze datoriile. Datorită acestui fapt, firmele româneşti nu mai trebuie să se îngrijoreze că facturile mai vechi şi mai noi pe care le-au emis nu au fost achitate sau ca ratele de credit nu au fost rambursate. Datorită externalizarii proceselor de recuperare, clienţii noştri îşi vor putea reduce costurile activităţii. Solicitarea externalizarii activitatii de recuperari de creante către firma KRUK International eliberează, de asemenea, firmele, de problemele dificile care sunt directionate astfel catre experti in acest domeniu, fapt pentru care sumele restante de mai multa vreme revin mai rapid în conturile creditorilor.

Apariţia unei noi firme pe piata recuperarilor de creanţe trebuie să fie pentru restanţieri un semnal că in scurt timp vor trebui sa îşi plătească datoriile. Rolul unei astfel de firme este recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor - gratie strategiilor sale customizate de recuperare, KRUK International ştie cum să-i convingă pe datornici să îşi plătească datoriile.

Puterea firmei româneşti se bazează pe personalul calificat. Managerii KRUK International au o experienţă extensiva în cadrul companiilor de recuperari creanţelor şi/sau în cadrul unor banci sau institutii financiare de prestigiu. Un atu in plus il reprezinta experienta si know-how-ul dobandite  în decursul activităţii de zece ani în Polonia. KRUK S.A. este firma poloneza de recuperari creante cu cea mai mare cota de piata şi cu dezvoltarea cea mai dinamica. Ca dovadă, în anul 2006 firma a trimis notificari de plata către aproape 6 milioane de persoane si a stabilit contacte telefonice cu peste 3 milioane de debitori. Negociatorii în teren ai firmei KRUK au efectuat 100.000 de vizite la domiciliu, iar biroul nostru propriu de avocatură a întocmit anul trecut aproape 30.000 acte de recuperare prin decizia tribunalului. În momentul de faţă, firma numara peste 600 de angajaţi.

 






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu