vineri, 8 martie 2013

Diplome licenta spiru haret 2009



Mai mult, functionarii ministeriali spun ca absolventele ghinioniste oricum nu aveau dreptul sa primeasca diplome. Motivul specializarea lor era autorizata provizoriu doar pentru invatamantul de zi! "Pentru Psihologie - Invatamant la Distanta universitatea nu a depus dosare de evaluare in vederea autorizarii de functionare provizorii sau acreditarii in perioada 2006-2009. Universitatea a incalcat cu buna stiinta legea cand a organizat studii la forme de invatamant pentru care nu avea autorizare provizorie sau acreditare. In acest caz nu se poate vorbi despre absolvente, deoarece aceasta calitate o au doar persoanele care au urmat specializari si forme de invatamant care respecta prevederile legale", a precizat dna Milutin.



Sefii universitatii vorbesc despre discriminare



Conducerea universitatii sia expus punctul de vedere prin avocatul Carmen Neacsu. Cum era de asteptat, pisica e aruncata in curtea ministerului. "Neam indeplinit obligatiile legale fata de reclamante, in sensul ca leam eliberat adeverinte de absolvire a studiilor. Am facut demersuri la Ministerul Educatiei, in sensul ca am comunicat necesarul de formulare tipizate pentru actele de studii necesare absolventilor anului 2009", se arata in intampinarea depusa la dosar.
 
 




Maimarii institutiei de invatamant superior sustin ca specializarea cu probleme ar fi fost confirmata pana in 2009. Ei nu se considera vinovati pentru refuzul ministerului de a elibera diplome pentru toti absolventii, acuzandul chiar de... discriminare!






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu