vineri, 8 martie 2013

Diplome licenta 2009 spiru haret



Reclamanta a aratat instantei ca in luna octombrie 2009 in cadrul ITM Arges a avut loc un concurs de promovare profesionala, la care a a participat dupa ce ITM Arges si Agentia Nationala a Functionarilor Publici constatase ca sunt indeplinite conditiile de participare. Reclamanta a fost declarata admisa in urma concursului, iar ea urma sa ocupe un post transformat prin aviz al ANFP, din ”referent de specialitate clasa II grad superior, treapta 1” in inspector de munca clasa I, grad superior treapta 1”.
ITM Arges a refuzat, insa, numirea reclamantei in functia publica sus-mentionata, motivand ca diploma de licenta a acesteia nu poate fi recunoscuta oficial, deoarece adresa emisa de minister a aratat ca facultatea pe care a terminat-o reclamanta, prin examen de licenta, nu este acreditata sa functioneze la forma de invatamant ID, invocandu-se dispozitiile H.G. nr.676/2007 si H.G. nr.635/2008.
In timpul judecarii recursului, Directia Generala a Finantelor Publice Caras Severin a solicitat respingerea actiunii ca inadmisibila si, in subsidiar, ca nefondata, aratandu-se ca adresa directiei nu este un act administrative si ca reclamanta a absolvit o forma de invatamant neacreditata si neautorizata sa functioneze provizoriu.






Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu