vineri, 8 martie 2013

Avocat inregistrare marci



Care sunt riscurile neinregistrarii domeniului ca marca
Daca numele site-ului nu este inregistrat ca marca, ulterior, cel care detine marca offline sau altcineva care o inregistreaza poate solicita radierea domeniului sau poate cere sa il primeasca si/sau sa i se acorde daune de pe urma activitatii site-ului.

Cristian Popescu spune ca este bine sa se inregistreze si sa se verifice numele domeniului ca marca, deoarece drepturile de proprietate intelectuala oferite de aceasta ii permit titularului sa solicite interzicerea de a folosi unele nume de domenii rezervate doar la RoTDL.
Avocat –inregistrare- marci

"Titularul numelui de domeniu nu are cai legale specifice pentru a constrange un tert care foloseste aceeasi denumire ca marca inregistrata sau pur si simplu ca nume comercial in activitatea sa. Aceasta este, de fapt, principala diferenta dintre numele de domeniu si marca: protectia juridica sporita pe care marca o ofera titularului acesteia. Inregistrarea unei marci confera titularului dreptul de a utiliza marca pe o perioada de zece ani, cu posibilitatea prelungirii acestui drept" avocat inregistrare marca Coltuc





Preluat de pe:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu