vineri, 8 martie 2013

Avocat creante



Desfasuram toate activitatile ce au ca scop recuperare creante de la un rau platnic. In acest sens:
Putem soma debitorii telefonic si/sau in scris prin trimiterea de notificari sau somatii ori, in functie de alegerea Clientului, putem redacta actele necesare si, bineinteles, putem reprezenta sau asista clientii in cadrul procedurilor legale referitoare la somatia de plata, concilierea prealabila unei actiuni comerciale, actiuni de fond, executare silita, pana la recuperarea efectiva a creantelor.
Avocat- creante

In alta ordine de idei, pentru a veni in intampinarea creditorilor care nu au resurse financiare suficiente pentru a urmari debitorul in instanta Cabinetul nostru poate negocia si un onorariu de succes platibil la momentul recuperarii efective a debitului.
In acest mod, ne exprimam disponibilitatea de a imparti riscul unui proces de recuperare creante cu dvs. in conditii avantajoase pentru ambele parti.
Ajutor pentru clientii aflati in litigiu cu dezvoltatori imobiliari
In ultimul timp tot mai multi dezvoltatori imobiliari au inceput sa nu isi mai respecte contractele caz in care suntem solicitati fie pentru a rezilia contractele si a recupera sumele platite ca avans fie pentru a cere si obtine penalitati de intarziere de la dezvoltatori care nu si-au respectat promisiunile asumate contractual.
In toate aceste cazuri urmarim asistarea clientilor nostri pentru a obtine cele mai bune deal-uri cu dezvoltatorii si/sau bancile implicate, pentru obtinerea proprietatii libere de ipoteci si alte sarcini sau pentru a obtine sumele platite ca avans plus penalitatile de intarziere, recuperare creante eficienta.
Cereri de investire cu formula executorie a biletelor la ordin sau a cecurilor
In cazul in care aveti bilete la ordin sau cecuri refuzate la plata de banci pentru lipsa totala sau partiala de disponibil va putem reprezenta in vederea investirii acestora cu formula executorie si ulterior in cadrul procedurii de executare silita derulate cu ajutorul executorului judecatoresc pentru recuperare creante.
Reprezentare in procedura executarii silite
Deoarece executarea silita(recuperare creante facuta cu ajutorul uni executor juudecatoresc) este faza in care puteti pune in executare titlurile executorii obtinute prin investirea hotararilor judecatoresti sau a altor acte cu putere executorie (bilet la ordin, cec, conventie incheiata la notar cu forta executorie).
Trebuie sa stiti ca debitorii pot face contestatii la executare sau ca executorii trebuie ajutati de specialisti in drept pentru a aduce efectiv in conturile societatii dumneavoastra sumele de bani la care sunteti indreptatiti a le primi(recuperare creante asistati fiind de un profesionist).
Cereri de admitere la masa credala. Reprezentare in procedura insolventei
In cazul in care debitul nu se poate recupera pentru ca debitorul a intrat in procedura insolventei (faliment) putem asista recuperarea creantelor pana la finalizarea acesteia. In acest sens se pot promova cereri de admitere a creantei la masa credala, se participa la adunarile creditorilor, se urmareste activitatea administratorului judiciar sau a lichidatorului numit in cauza, se fac demersuri pentru atragerea raspunderii administratorului societatii aflate in procedura insolventei.






Preluat de pe:

 

Un comentariu:

  1. Bună ziua tuturor, aici mă numesc Fumo Sadiku, care locuiește în Malindi City Kenyan, vreau să povestesc puțin mai multe despre un om bun, plin de inimă, numit Benjamin Breil Lee, care lucrează cu serviciul de finanțare în calitate de ofițer de împrumut, domnul Benjamin Breil Lee m-a ajutat să obțin un împrumut de 37115,225,00 Shillings În timpul încercării mele, încercând să mă întorc în picioare pentru a-mi ridica afacerea, știu că există unii dintre voi care sunt în dificultate financiară să vorbească cu domnul Benjamin despre ce este aplicația + 1-989-394-3740 Sau, de asemenea, cu E-ul său personal -mail pe Lfdsloans@outlook.com Sunt foarte bucuros pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru contabilul său de cont bancar Contabilul Hernandez Lucas Vă mulțumesc foarte mult pentru munca depusă.

    RăspundețiȘtergere